Al 55 jaar een naam die staat in de staalhandel

NV Aleja in Welle (Denderleeuw bij Aalst, Oost-Vlaanderen) is als staalfabrikant en metaalhandel al sinds 1960 actief in de aan- en verkoop van staal en metaal. Onze specialiteiten zijn knippen, plooien en prefabriceren van betonstaal, bouwstaalnetten, betonnetten en poutrellen (steunbalken). Daarnaast vindt u bij ons stalen buizen, profielstaal en andere staal- en metaalproducten, die ook op maat van uw wensen bewerkt kunnen worden.

 

Diverse ontwikkelingen in de bouw en constructie veranderden de werkwijzen daar grondig. Daardoor ontstond er over de jaren meer en meer vraag naar bewerkt betonstaal. Aleja paste zijn mogelijkheden meteen aan en bood zijn klanten ook vlechten en prefabriceren van betonstaal aan. Later hebben we ook nog een snijafdeling aan onze activiteiten toegevoegd om poutrellen, plakken en latten op maat te kunnen snijden.

 

Het machinepark van Aleja behoort tot de meest moderne binnen de staalmarkt. Voor onze werkzaamheden beschikken we over drie loopkranen en een kolomzwenkkraan. Onze zaag- en boorstraat en de afdeling voor knippen en plooien van betonijzer zijn recent nog compleet gemoderniseerd. Dat stelt ons in staat om aan een grote vraag tegemoet te komen.

 

Bouwstaal nodig? Vertrouw op Aleja, uw metaalhandel en staalproducent voor gans Vlaanderen en Brussel. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Aleja is uw metaalhandel voor betonstaal, betonnetten en poutrellen